Известие

Collapse
No announcement yet.

Чек лампата на таблото.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чек лампата на таблото.

Здравейте колеги,

Днеска ми светна въпросната лампа за изгорял габарит, проверих всичко си свети, но лампата не изгасна , някакви идеи как да я оправя, че е малко дразнещо да ти свети постоянно.
    П.П една от лампичките на стопа на прозореца не свети, обаче тя си е така отдавна смених ги всичките 10 там , обаче как ми я монтираха не знам и не свети от тогава...

Поздрави.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Я вземи си провери лампичките над номера Почти винаги е от там.
    Не е от крушките в 3-тия стоп,те не дават грешка и се сменят трудно.
    Mercedes ML 63 AMG 07'
    159 TI 2.4JTDm SW 09'
    156 2.0 20V Turbo
    VW Phaeton 3.0 TDI 09'
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
      Я вземи си провери лампичките над номера Почти винаги е от там.
      Не е от крушките в 3-тия стоп,те не дават грешка и се сменят трудно.
      Крушките на номера ги смених и си светят не са те аз и затова пиша , защото всички си свети пък...
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Крушките на третият стоп се сменят мн лесно през кората на багажника
        Както каза колегата провери осветлението на номера, че там е бъгаво! После виж как са крушките за габарити отзад, отпред, как са крушките като някой натисне спирачката и вс възможни крушки най-вече отзад!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Ако кажеш точния надпис ще е по-лесно
          Мен са ми горели габарити, стопове, къси - тая парантия пищи за всичко.
          След една автомивка се разпищя и за номера, ама спря. Най-вероятно е влязло вода и е дало накъсо.
          Сега не пищи, лампичката си работи.
          I came, I saw, I ran away screaming

Comment

Първоначално публикувано от georgievd Покажи съобщение
            След една автомивка се разпищя и за номера, ама спря. Най-вероятно е влязло вода и е дало накъсо.
            на 156 точни надписи не изкарва.
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Еееемииии.... успех тогава в търсенето.
              Не знаех за тая подробност.
              I came, I saw, I ran away screaming

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                Здравейте колеги,

Днеска ми светна въпросната лампа за изгорял габарит, проверих всичко си свети, но лампата не изгасна , някакви идеи как да я оправя, че е малко дразнещо да ти свети постоянно.
                П.П една от лампичките на стопа на прозореца не свети, обаче тя си е така отдавна смених ги всичките 10 там , обаче как ми я монтираха не знам и не свети от тогава...

Поздрави.
                Ако си сигурен, че всичко свети погледни задните габарити на тъмно и на загасена кола. Ако някой от тях леко блещука се подготви за смяна на оборотомера...

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                  Здравейте колеги,

Поздрави.
                  Ако не си сменил с точните W на крушките също ще ти свети...и по просто казано ако си с някакви диоди или бели светлинки...
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Залагам на преден габарит

Сега като караме постоянно на фарове и не личи че е изгорял.

Ако ти трябва такава крушка - има ги само в Ауто Плюс и са 8лв. Не само цокъла е различен, ами и са 6 вата мамка им...

Уж ако се сложи обикновена 5 вата крушак ачека не би трябвало да свети, ама не е така. Ако е калапва крушката и е реално по-слаба пт 5 вата - свети - проверено.

Иначе ако си сигурен че е от задните осветления - провери наред - отвори и почисти леглата - някой път свети крушката ама с малко лош контакт и чека се пали.
                    На мен ми присвятква леко понякога катонатисна спирачката - т.е. някой от стоповете се прави на интересен, ама ще видят те...

Аааа, виж си мигачите на калниците - чето тях ги пропущаме.
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                      Залагам на преден габарит

Сега като караме постоянно на фарове и не личи че е изгорял.

Ако ти трябва такава крушка - има ги само в Ауто Плюс и са 8лв. Не само цокъла е различен, ами и са 6 вата мамка им...

Уж ако се сложи обикновена 5 вата крушак ачека не би трябвало да свети, ама не е така. Ако е калапва крушката и е реално по-слаба пт 5 вата - свети - проверено.

Иначе ако си сигурен че е от задните осветления - провери наред - отвори и почисти леглата - някой път свети крушката ама с малко лош контакт и чека се пали.
                      На мен ми присвятква леко понякога катонатисна спирачката - т.е. някой от стоповете се прави на интересен, ама ще видят те...

Аааа, виж си мигачите на калниците - чето тях ги пропущаме.
                      Чека не лови мигачите!

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение

И двата ми габарита са с по 5 ватови крушки(за по 80 стотинки,че за такива като старите ми искаха по 6 лева) и чека си гасне кат стой та гледай,проверено.
                        Alfa Mito 1.4
                        156 2.0 155 ex
                        156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Моите са обикновенни 3в и не свети чек повече от година.
                          Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                          159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                          NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Кога си взел колата? Питам защото наш'те джамбази като свалят километражите за доработка, после не са съвсем сигурни коя жица от къде е и е възможно проблема ти изобщо да не е свързан с светлините

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от georgievd Покажи съобщение
                              Чек-а късите не ги лови на 147.
                              Иначе по темата,на 147 има една платка за габаритите в багажника зад левия стоп,която прави нагар и от там отчита грешка.Не знам дали на 156 има такава
                              Last edited by yori; d.m.y г., 21:48.
                              Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

Working...
                              X